Home arhiv-dogodkov-dbus SREČANJE Z USTVARJALCI 10.GALA VEČERA NOVIH BALETNIH KOREOGRAFIJ NA SLOVENSKO GLASBO

SREČANJE Z USTVARJALCI 10.GALA VEČERA NOVIH BALETNIH KOREOGRAFIJ NA SLOVENSKO GLASBO

Krka, Ljubljana


Društvo baletnih umetnikov Slovenije in Gledališki klub KRKA d.d. vljudno vabita v sredo, 29. septembra 2010 ob 19. uri na srečanje z ustvarjalci 10.gala večera novih baletnih koreografij na slovensko glasbo, katerega premiera bo 10.oktobra 2010 ob 19.30 v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.


Pred nami je jubilejna, 20. sezona srečanj Gledališkega kluba Krka. V vseh teh letih smo v svojo družbo povabili številne zanimive goste iz sveta gledališča, filma, glasbe in drugih umetnosti. Tudi v novi sezoni pričakujemo, da nam bodo večere enkrat na mesec popestrili gostje, s katerimi se bomo pogovarjali o aktualnem dogajanju na domačem umetniškem prizorišču. Skupaj bomo pogledali v zakulisje dogajanja in izmenjali si bomo mnenje o marsikateri temi.

Ob začetku nove sezone vas vljudno vabimo na koreografski večer, na katerem bomo predstavili prav tako jubilejni, 10. gala večer novih baletnih koreografij na slovensko glasbo, ki bo premiero doživel oktobra v Cankarjevem domu. Na srečanju Gledališkega kluba Krka se nam bodo pridružili ustvarjalci tega večera, člani Društva baletnih umetnikov Slovenije.

Prvo srečanje v novi sezoni, že 153. po vrsti, bo v dvorani Krkine poslovne stavbe na Dunajski cesti 65 v Ljubljani v sredo, 29. septembra 2010, ob 19. uri.

Date

29.09.2010
Expired!

Lokacija

Krka Ljubljana
Dunajska cesta 65
Kategorije

Organizator

Društvo baletnih umetnikov Slovenije